Matrassen

Het belang van goede matrassen wordt helaas nog altijd onderschat. Mensen zien het vaak nog als een investering die zonde is van het geld. Maar goede matrassen op uw bed of boxspring kunnen een wereld van verschil maken. Met een goed matras bent u veel meer uitgerust als u aan de dag begint; u heeft minder hoofd- en rugpijn en de kwaliteit van uw slaap is vele malen beter. Er zijn diverse soorten matrassen verkrijgbaar en afhankelijk van wat uw wensen zijn en hoe uw lichaamsbouw is, maakt u een keuze. Belangrijk is om u eerst goed te informeren over de diverse soorten matrassen en een goede vergelijking tussen de matrassen onderling te maken.

Bekijk hiernaast ons aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.

Topdekmatrassen

Ligt u niet meer comfortabel op uw matras, maar is deze nog wel van goede kwaliteit? Kies dan voor een topdekmatras.

Wanneer u een goed matras heeft gekocht maar na verloop van tijd merkt u dat deze niet meer comfortabel ligt, dan kunt u baat hebben bij een topdekmatras. Door het topdekmatras op uw huidige matras te leggen zal deze weer aangenaam aanvoelen en kunt u tevens de hardheid beïnvloeden.

Let op! Een topdekmatras kan gebruikt worden om het comfort van het matras te veranderen en/of om twee eenpersoons matrassen bij elkaar te houden, zodat de spleet tussen hen in verdwijnt. Wij raden het echter af om een topdekmatras aan te schaffen om een ligkuil op te lossen!

Bekijk hiernaast ons aanbod of neem contact met ons op.

Bekijk hieronder ons aanbod of neem contact met ons op.